Sorteig de Nadal 2022

S’acosten dies de festa! És per això que us portem a Instagram un sorteig d’un lot de melmelades (valorat en 25,60€) per compartir amb les persones que més estimeu. El lot conté 3 melmelades grans de 280 g (Tomàquet del Baix Llobregat, Mandarina de les Terres de l’Ebre, Pruna vermella i poma) i 4 melmelades petites de 60 g (Pera de Lleida, Poma del Baix Llobregat, Figa d’Alguaire, Magrana de Tarragona). Molta sort a totes les persones participants!

 

Bases legals del sorteig de Nadal

La cooperativa de treball associat d’iniciativa social Nomdonalagana, SCCL organitza un sorteig d’un lot de melmelades al seu perfil d’Instagram (@Nomdonalagana_coop).

A continuació, es llisten les bases legals d’aquest sorteig:

  1. Organitzadors del sorteig: Nomdonalagana, SCCL (cooperativa de treball associat d’iniciativa social).
  2. Territori i públic de la promoció: El sorteig es realitza a Catalunya i està dirigit a les persones residents al territori català.
  3. Durada del sorteig: El sorteig s’inicia el dia 16 de desembre de 2022 a les 12:00h i finalitza el dia 23 de desembre de 2022 a les 12:00h. Per tant, estarà actiu una setmana. No s’admetran participacions fora d’aquest termini.
  4. Requisits de participació: Podran participar en el sorteig tots els usuaris que entrin al perfil d’Instagram (@Nomdonalagana_coop) i segueixin els passos indicats al post del sorteig.
  5. Dinàmica de participació: Per poder participar en el sorteig, els participants hauran de seguir el perfil d’Instagram de l’organisme organitzador (@Nomdonalagana_coop), posar ‘m’agrada’ a la publicació i comentar al post mencionant a un usuari d’Instagram i indicant amb qui compartirien o degustarien el lot de melmelades. Els usuaris poden comentar tantes vegades com vulguin, mencionant un usuari diferent cada vegada. Un cop s’hagi tancat el sorteig, s’elaborarà un llistat de totes les persones que hagin participat. Els participants es llistaran de forma cronològica, tenint en compte el moment que van comentar. Es triarà de forma aleatòria un nom mitjançant l’eina CommentPicker, que serà el guanyador/a del sorteig.
  6. Premi: Se sortejarà un lot de melmelades Nomdonalagana. Aquest lot està format per un pot de melmelada de tomàquet (280g), un de mandarina (280g), un de pruna vermella i poma (280g), un de pera (60g), un de poma (60g) un de figa (60g) i un de magrana (60g).
  1. Anunci del guanyador/a: La comunicació dels guanyadors/es es realitzarà el dia 23 de desembre de 2022 a les 13h a través d’un story al perfil d’Instagram de Nomdonalagana (@Nomdonalagana_coop). Es contactarà amb ells/elles mitjançant altres vies (telèfon i/o email). Si no s’obté resposta per part dels premiats/des en 48 hores, es tornarà a realitzar el sorteig seguint els mateixos passos explicats anteriorment.
  2. Protecció de dades de caràcter personal: Els participants podran exercir els seus drets d’accés, modificació, oposició i rectificació de les dades personals remetent un missatge a Nomdonalagana. Nomdonalagana es compromet a cancel·lar les dades personals recaptades quan hagin deixat de ser necessàries per a la finalitat per la qual van ser recollides (sorteig del lot de productes).
  3. Condicions generals: La participació en el sorteig suposa la plena i total acceptació de les bases descrites en aquest article per part dels participants. Davant possibles dubtes en la interpretació de les bases prevaldrà el criteri dels organitzadors. Qualsevol manifestació de no acceptació de les bases legals suposarà l’exclusió del participant.

Nomdonalagana es reserva el dret a anul·lar el sorteig en qualsevol moment per causes que així ho justifiquin.

Tanmateix, Nomdonalagana es reserva el dret d’excloure els participants que per a la seva conducta interfereixin en el bon funcionament del sorteig.  

Política de Privacitat

VISÍTA’NS /

C/ Pere IV, 433 baixos A.

08020 Barcelona

CONTACTE /

623 31 98 26

nomdonalagana@gmail.com

Forment part de:
Amb el suport de:
Promou:
Finança:

Formem part de:

Amb el suport de:

Promou:
Finança: