Per què ho fem?

Les dones són un col·lectiu doblement desfavorit.

* Dades 2023

* Dades 2023

 

Com ho fem?

Responem a una necessitat social mitjançant una activitat econòmica artesanal i sostenible.

 

 

Som una cooperativa de treball d’iniciativa social, sense ànim de lucre, creada amb l’objectiu de generar llocs de treball per a dones que han patit violència masclista.

La nostra raó de ser és poder oferir oportunitats laborals dignes a aquest col·lectiu de dones, tant se val l’edat, la nacionalitat o el color de pell.

I ho fem mitjançant una activitat econòmica, la fabricació i comercialització de delicioses melmelades artesanes!

La nostra missió és aportar llibertat a dones que han patit violència masclista mitjançant una activitat econòmica que generi llocs de treball de qualitat, contribuint a la independència econòmica i la dignitat que necessiten les dones supervivents, millorant la seva autoestima i creant valor per a la societat.

Tenim la voluntat d’esdevenir un projecte empresarial sòlid i sostenible que contribueixi a generar impacte gràcies al nostre compromís social i mediambiental.

Els nostres valors

  • Llibertat: la llibertat individual contribueix a la felicitat i el creixement personal i fa possible viure i conviure d’una manera plena i positiva. Fomentem la llibertat individual, el respecte, la participació, l’escolta i el reconeixement dins i fora de la nostra organització com a part essencial de la nostra manera de ser.

  • Il·lusió: ens llevem cada dia amb molta il·lusió i un gran somriure i creiem fermament que la il·lusió és el motor de la motivació i la feina ben feta. Volem generar la mateixa il·lusió en les persones que ens envolten i que aquesta il·lusió es reflecteixi en tot el que fem i el que som.

  • Proximitat: darrere cada col·laboradora, cada proveïdor i cada client, hi ha persones amb les quals establim lligams. Ser propers vol dir escoltar i empatitzar. Els nostres productes són el mirall de la importància de la proximitat, la sostenibilitat i la connexió amb les persones, les nostres arrels i l’entorn.

  • Humilitat: treballem amb esforç, confiança i passió, però amb humilitat. Ens esforcem per superar-nos cada dia sense oblidar qui som, sempre tocant de peus a terra.

Política de Privacitat

VISÍTA’NS /

C/ Pere IV, 433 baixos A.

08020 Barcelona

CONTACTE /

623 31 98 26

nomdonalagana@gmail.com

Formem part de:

Amb el suport de:

Promou:
Finança:
Forment part de:
Amb el suport de:
Promou:
Finança: