Manifest #25N #XiulemPerLaVida

El 25 de novembre és un dia més per denunciar les violències masclistes, que denunciem i denunciarem cada dia de l’any, i tots els dies dels anys que han de venir. Denunciem i reivindiquem la nostra força de dones que no baixen el cap, que diuen prou i que juntes se saben més fortes i empoderades. Avui som una sola veu que es fa sentir i diu prou davant qualsevol forma de violència masclista.

Reivindiquem el rebuig total contra les violències masclistes. Els assassinats, les violències dins l’àmbit de la parella, la violència vicària, la violència institucional, especialment dura envers les dones migrades o amb situacions precàries, les violències sexuals, l’assetjament en l’àmbit laboral, l’esportiu o en altres àmbits, disfressat d’autoritat i hipocresia, les violències en l’àmbit digital a les quals estan exposades les generacions més joves, les violències envers la diversitat de gènere o identitat.

Al llarg de la història, les victòries s’han aconseguit fent camí, reivindicant, convertint-nos en incòmodes davant qui no vol canviar res, fent soroll. Avui #XiulemPerLaVida. Avui, un xiulet, que és un objecte per cridar l’atenció, per posar ordre o per demanar auxili, es converteix en la metàfora de la llibertat. Perquè una noia jove torna sola a casa de nit i se sent més segura amb un xiulet a la butxaca, que pot fer servir si se sent seguida, increpada o amenaçada. Amb un xiulet podem demanar ajuda. Podem fer-nos sentir i deixar la por aparcada. Volem mirar endavant, cap a la llum, la força i la vida.

Avui #XiulemPerLaVida.

Política de Privacitat

VISÍTA’NS /

C/ Pere IV, 433 baixos A.

08020 Barcelona

CONTACTE /

623 31 98 26

nomdonalagana@gmail.com

Forment part de:
Amb el suport de:
Promou:
Finança:

Formem part de:

Amb el suport de:

Promou:
Finança: