Sorteig d’Any Nou 2024

Sorteo Año Nuevo 2024

Comencem un nou any! És per això que us portem a Instagram un sorteig d’un lot de melmelades (valorat en 34,20€) per compartir amb les persones que més estimeu. El lot que sortegem conté 4 melmelades grans de 280 g (Maduixa, Carbassa i cítrics, Albercoc i Préssec de vinya amb ratafia) i 5 melmelades petites de 60 g (Magrana, Mandarina, Poma, Figa i Pera). Molta sort a totes les persones participants!

 

Bases legals del sorteig d’Any Nou

Nomdonalagana, SCCL organitza un sorteig d’un lot de melmelades al seu perfil d’Instagram (@nomdonalagana_coop).

A continuació, es llisten les bases legals d’aquest sorteig:

  1. Organitzadors del sorteig: Nomdonalagana, SCCL (cooperativa de treball associat d’iniciativa social).
  2. Territori i públic de la promoció: El sorteig es realitza a Catalunya i està dirigit a les persones residents al territori català.
  3. Durada del sorteig: El sorteig s’inicia el dia 1 de gener de 2024 a les 12:00h i finalitza el dia 7 de gener de 2024 a les 12:00h. Per tant, estarà actiu 6 dies. No s’admetran participacions fora d’aquest termini.
  4. Requisits de participació: Podran participar en el sorteig tots les persones usuàries que entrin al perfil d’Instagram (@nomdonalagana_coop) i segueixin els passos indicats al post del sorteig.
  5. Dinàmica de participació: Per poder participar en el sorteig, les persones participants hauran de seguir el perfil d’Instagram de l’organisme organitzador (@nomdonalagana_coop), posar ‘m’agrada’ a la publicació i mencionar dones usuàries d’Instagram del seu entorn amb qui compartirien el lot de melmelades. Les persones participants poden comentar tantes vegades com vulguin, mencionant una usuària diferent cada vegada. Un cop s’hagi tancat el sorteig, s’elaborarà un llistat de totes les persones que hagin participat. Es llistaran de forma cronològica, tenint en compte el moment que van comentar i es triarà de forma aleatòria un nom mitjançant l’eina CommentPicker, que serà la persona guanyadora del sorteig.
  6. Premi: Se sortejarà un lot de melmelades Nomdonalagana. Aquest lot està format per un pot de melmelada de maduixa (280g), un de carbassa i cítrics (280g), un d’albercoc (280g), un de préssec de vinya amb ratafia (280g), un de pera (60g), un de poma (60g) un de figa (60g), un de mandarina (60g) i un de magrana (60g).
  1. Anunci de la persona guanyadora: La comunicació la persona guanyadora es realitzarà el dia 7 de gener de 2024 a les 14h a través d’un story al perfil d’Instagram de Nomdonalagana (@nomdonalagana_coop). Si no s’obté resposta per part la persona premiada en 48 hores, es tornarà a realitzar el sorteig seguint els mateixos passos explicats anteriorment.
  2. Protecció de dades de caràcter personal: Les persones participants podran exercir els seus drets d’accés, modificació, oposició i rectificació de les dades personals remetent un missatge a Nomdonalagana. Nomdonalagana es compromet a cancel·lar les dades personals recaptades quan hagin deixat de ser necessàries per a la finalitat per la qual van ser recollides (sorteig del lot de productes).
  3. Condicions generals: La participació en el sorteig suposa la plena i total acceptació de les bases descrites en aquest article per part dels participants. Davant possibles dubtes en la interpretació de les bases prevaldrà el criteri de l’organització. Qualsevol manifestació de no acceptació de les bases legals suposarà l’exclusió de la persona participant.

Nomdonalagana es reserva el dret a anul·lar el sorteig en qualsevol moment per causes que així ho justifiquin.

Tanmateix, Nomdonalagana es reserva el dret d’excloure persones participants que per a la seva conducta interfereixin en el bon funcionament del sorteig.  

 

 

Política de Privacitat

VISÍTA’NS /

C/ Pere IV, 433 baixos A.

08020 Barcelona

CONTACTE /

623 31 98 26

nomdonalagana@gmail.com

Forment part de:
Amb el suport de:
Promou:
Finança:

Formem part de:

Amb el suport de:

Promou:
Finança: