Gastronomic Forum Barcelona 2023

Del 6 al 8 de novembre, Nomdonalagana ha estat present al Gastronomic Forum d’enguany. Participem per primera vegada en aquest fantàstic punt de trobada de tantes iniciatives, empreses i persones vinculades amb la gastronomia, la innovació i la sostenibilitat. Agraïm de tot cor la invitació de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) i Slow Food, on hem compartit espai amb altres petits productors agroalimentaris de l’Àrea Metropolitana.

Nomdonalagana s’estrena al Gastronomic Forum on hem presentat les nostres melmelades artesanes, elaborades amb fruita de proximitat i de temporada, amb un elevat contingut de fruita, poc sucre afegit i sense conservants.

Amb un clar compromís amb la sostenibilitat i la proximitat, treballem directament amb productors locals de fruita. Les nostres melmelades es fabriquen de manera totalment artesanal al nostre obrador ubicat a la ciutat de Barcelona (districte de Sant Martí).

Ha estat una experiència molt positiva, amb molts contactes, possibles col.laboracions i molt d’interès en el nostre projecte social i la qualitat de les nostres melmelades km0.

Esperem poder tornar-hi el proper any!

Política de Privacitat

VISÍTA’NS /

C/ Pere IV, 433 baixos A.

08020 Barcelona

CONTACTE /

623 31 98 26

nomdonalagana@gmail.com

Forment part de:
Amb el suport de:
Promou:
Finança:

Formem part de:

Amb el suport de:

Promou:
Finança: