Cervesers Artesans de Catalunya

Cervesers Artesans de Catalunya és una cooperativa de mestres cervesers creada el 2019 a partir d’un obrador ja existent, amb la idea d’unir i ajudar diferents petits productors a desenvolupar-se per a fer un projecte més fort, compartir experiències i aprendre els uns dels altres.

A Cervesers Artesans de Catalunya tenen clar el seu objectiu principal: fer el que els agrada, és a dir, cerveses artesanes de qualitat. Ho fan d’acord amb la seva manera de pensar, amb una estructura horitzontal i democràtica on prenen les decisions per consens entre les sòcies, fugint de les lògiques de les empreses capitalistes.

Fan varietats de cerveses, tant amb la marca cooperativa com amb les marques pròpies de cada cerveseria sòcia: Birra birrae del Clot, La Cantenca des de Canet i cerveses CESC i JK del Poblenou. Tenen cerveses ecològiques i sense alcohol, a més d’una gran gamma de productes artesanals pensats per arribar a tot tipus de paladars.

Cervesers Artesans de Catalunya és un projecte amic de Nomdonalagana perquè…

És un projecte cooperatiu ubicat en el nostre territori més proper. Amb un clar compromís amb l’ecologia i la cura del medi ambient, és el primer obrador de cerveses de la ciutat de Barcelona que elabora exclusivament cerveses artesanes ecològiques.

A més, les melmelades Nomdonalagana, acompanyades d’una taula de formatges o patés, combinen perfectament amb les cerveses artesanes.

Ets més d’IPA o de cervesa rossa?

A Nomdonalagana trobaràs els següents productes de Cervesers Artesans de Catalunya:
Cervesa Lolita in red (IPA)
Cervesa Floppy (Pilsner)
Més informació:

Cervesers Artesans de Catalunya (CAC)
Passatge de Ratés, 13
08018 Barcelona


cacsccl@gmail.com

https://cervesers.cat/

Política de Privacitat

VISÍTA’NS /

C/ Pere IV, 433 baixos A.

08020 Barcelona

CONTACTE /

623 31 98 26

nomdonalagana@gmail.com

Forment part de:
Amb el suport de:
Promou:
Finança:

Formem part de:

Amb el suport de:

Promou:
Finança: