Xerrades de nutrició

Dins el cicle d’activitats #PotsDeLlibertat que organitzem enguany a Nomdonalagana, aquest mes de maig hem tingut dues interessants xerrades de nutrició.

El dissabte 18 de maig ens va acompanyar la Blanca Rodés, biòloga i professora de ioga, fundadora del centre de nutrició Karuna i especialitzada en alimentació terapèutica equilibradora i micronutrició cel·lular. La Blanca ens va parlar dels 4 pilars bàsics de la nutrició conscient. Una xerrada orientada a fer-nos prendre consciència de la importància d’elements com l’aigua, la respiració o la llum solar, la nutrició bàsica que ens aporta la natura.

Una setmana més tard, el dissabte 25 de maig, ens visitava la Paula López-Hervàs, psicòloga, coach nutricional i divulgadora del podcast “ Vitamines essencials” a Ràdio Tarragona, i propietària de la botiga ecològica L’Espiga d’Or. La Paula ens va presentar “La cuina que et cuida”, una xerrada molt pràctica on vam aprendre a elaborar i combinar diferents aliments amb propostes en directe, que vam poder degustar en acabar l’activitat.

I com no, el tastet de melmelades Nomdonalagana no va poder faltar al final de les xerrades! Dues activitats que ens han deixat molt bones sensacions. Des d’aquí, el nostre agraïment cap a les dues ponents, que ens han aportat altres punts de vista i nous coneixements sobre l’apassionant món de la nutrició saludable.

Política de Privacitat

VISÍTA’NS /

C/ Pere IV, 433 baixos A.

08020 Barcelona

CONTACTE /

623 31 98 26

nomdonalagana@gmail.com

Forment part de:
Amb el suport de:
Promou:
Finança:

Formem part de :

Amb el suport de:

Promou:
Finança: