Setmana de les Terrasses

La Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona, també coneguda simplement com a Setmana de les Terrasses, és una iniciativa promoguda pel Gremi d’Hotels de Barcelona que intenta acostar els hotels i els seus espais a tota la ciutadania. Nombrosos hotels hi participen organitzant activitats lúdiques, culturals i/o gastronòmiques gratuïtes en les seves terrasses.

Del 7 al 16 de juny,  es celebra la 12ª edició de la Setmana de les Terrasses amb un total de 65 hotels participants. En l’edició d’enguany, Nomdonalagana ha estat convidada a participar-hi de la mà de l’Hotel INNSiDE by Meliá Barcelona Apolo, amb una proposta de degustació de melmelades.

Durant el taller, que va tenir lloc el dimecres 12 de juny, vam poder explicar el projecte Nomdonalagana als assistents, així com tot el procés d’elaboració de les nostres melmelades. Per a la degustació, vam preparar vàries combinacions que van agradar molt al públic.

Vam passar una tarda molt agradable en bona companyia. Agraïm a l’Hotel INNSiDE by Meliá Barcelona Apolo la confiança i l’oportunitat que ens han donat de participar en aquesta fantàstica iniciativa.

Política de Privacitat

VISÍTA’NS /

C/ Pere IV, 433 baixos A.

08020 Barcelona

CONTACTE /

623 31 98 26

nomdonalagana@gmail.com

Forment part de:
Amb el suport de:
Promou:
Finança:

Formem part de :

Amb el suport de:

Promou:
Finança: