Escola Superior de Relacions Públiques

A l’Escola Superior de Relacions Públiques, centre adscrit a la Universitat de Barcelona, els alumnes del Grau en Publicitat i Relacions Públiques desenvolupen un treball individual dins l’assignatura “Estratègies de les Relacions Públiques”.

Aquest passat dijous 4 d’abril, Nomdonalagana va participar en el marc dels treballs d’investigació d’enguany, explicant el projecte de la cooperativa a dos grups d’alumnes del Grau en Publicitat i Relacions Públiques. Van ser dues sessions intenses i molt interessants on, després d’una presentació de la cooperativa, vam poder respondre totes les preguntes i dubtes de l’alumnat.

A partir de l’anàlisi de públics objectius, els alumnes tenen ara el repte de formular els seus treballs individuals i fer propostes de millora perquè la nostra estratègia de comunicació sigui més efectiva.

El nostre agraïment més sincer a la Maria Losada, professora de l’Escola Superior de Relacions Públiques, per l’oportunitat que ens ha donat de presentar Nomdonalagana a l’alumnat i gaudir d’aquesta experiència.

Política de Privacitat

VISÍTA’NS /

C/ Pere IV, 433 baixos A.

08020 Barcelona

CONTACTE /

623 31 98 26

nomdonalagana@gmail.com

Forment part de:
Amb el suport de:
Promou:
Finança:

Formem part de:

Amb el suport de:

Promou:
Finança: