Cuina i Memòria

Els dies 17 i 24 d’abril es van celebrar dos tallers molts especials a Nomdonalagana. Dins el programa d’activitats #PotsDeLlibertat, aquests tallers de Cuina i Memòria han estat concebuts com una forma diferent de viure un taller de cuina. Liderats i dinamitzats per l’Esther Torres, emprenedora i facilitadora en innovació social i gestió del talent, a més de creadora i conductora del podcast “Brillants, irradiant talent”, els tallers han consistit en fer viatjar les participants a través dels sentits gràcies a textures, aromes, sabors i records familiars, utilitzant l’elaboració de la melmelada com a fil conductor.

En cada una de les sessions, hem tingut amb nosaltres un grup de 10 dones majors de 60 anys, implicant aquest col.lectiu sènior com a font de coneixement. Hem esmorzat plegades, hem pogut degustar les melmelades Nomdonalagana i hem enfortit vincles durant les més de dues hores de durada del taller.

La dinamitzadora Esther Torres ha estat acompanyada per l’equip Nomdonalagana en tot moment. Totes plegades hem gaudit d’aquestes sessions emotives i participatives. Tant de bo les participants s’hagin endut un bon i dolç record!

Política de Privacitat

VISÍTA’NS /

C/ Pere IV, 433 baixos A.

08020 Barcelona

CONTACTE /

623 31 98 26

nomdonalagana@gmail.com

Forment part de:
Amb el suport de:
Promou:
Finança:

Formem part de:

Amb el suport de:

Promou:
Finança: