Del 4 al 6 de novembre, Nomdonalagana ha estat present per segon any consecutiu al Gastronomic Forum Barcelona, un fantàstic punt de trobada d’iniciatives, empreses i persones vinculades amb la gastronomia, la innovació i la sostenibilitat. Agraïm de nou la invitació de Slow Food Barcelona per formar part de l’espai de l’Ajuntament de Barcelona, on hem compartit espai amb altres petits productors agroalimentaris de Barcelona i rodalies.
Hem presentat les nostres melmelades artesanes, elaborades amb fruita de proximitat i de temporada, amb poc sucre afegit i sense conservants. Amb un clar compromís amb la sostenibilitat i la proximitat, treballem directament amb productors locals de fruita. Les nostres melmelades es fabriquen de manera totalment artesanal al nostre obrador. En aquesta edició hem presentat algunes novetats, com la melmelada d’alvocat d’Alcanar i la melmelada de meló verd.
Una gran experiència! Marxem a casa amb molts contactes, possibles col.laboracions i molt d’interès en el nostre projecte social i la qualitat de les nostres melmelades. Moltes gràcies a totes les persones que s’han acostat al nostre estand!